Catering

Iščete nekoga, ki bo z okusno lokalno domačo hrano poskrbel za odlično pogostitev vaših gostov?

Če si želite olajšati organizacijo in potek Vašega posebnega dne ter poskrbeti, da bo Vaš dogodek potekal brezhibno, smo Dame za Vas prava izbira.

Za vaš dogodek nudimo celovite rešitve, saj se zavedamo, kako dragoceni so nepozabni spomini. Da boste lahko brezskrbno uživali v družbi prijateljev, poslovnih partnerjev ali sodelavcev, skupaj z vami načrtujemo, nato pa pripravimo, organiziramo in izvedemo popolno kulinarično oskrbo po najsodobnejših standardih. Na izbrani lokaciji, poskrbimo za vso opremo, dekoracijo, postrežbo in tudi za končno pospravljanje.

Naš način priprave hrane je tradicionalen, domač, po izročilu naših babic in dedkov. V naši ponudbi ne boste našli umetnih ojačevalcev okusa. Jedem varčno dodajamo sol, sladkor, belo moko in maščobe. V ponudbo vključujemo tudi ekološko certificirane jedi, sokove in vina.

Ponudba naše hrane bo zadovoljila vse, ki si želite okusnega in zdravega obroka. Ker se zavedamo raznolikosti okusov je naša skrb namenjena tudi vegetarijancem in veganom.

Nudimo vam finger food prigrizke, brunche, hladno-topli bife,…

Za več informacij nas pokličite na številko 040-677-937 ali nam pišite na info@kooperativa-dame.si.